6. 3. 2020

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije - Brezplačna dostava. poteklo

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Laboratoriji Vichy vam predstavljajo linijo anti-age izdelkov nove generacije – Liftactiv Collagen Specialist.

Izdelka nove generacije, ki so ju navdihnili neinvazivni estetski postopki in sta obogatena z biopeptidi in vitaminom Cg, spodbujata naravno proizvodnjo kolagena v koži za takojšen učinek učvrstitve kože.

Spoznajte nova izdelka iz te linije:

  • Liftactiv Collagen Specialist - Mineralizirana termalna voda Vichy, ki je prvič združena z anti-aging peptidi in vitaminom Cg, spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži za izjemen anti-age učinek in delovanje – gube so vidno zmanjšane, konture obraza preoblikovane, polt pa enakomerna. 
  • Liftactiv Collagen Specialist SPF 25 - Dnevna anti-aging nega s širokim spektrom zaščite pred UVA + UVB in s faktorjem SPF 25 spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži in deluje na pigmentne lise, hkrati pa ščiti kožo pred znaki, ki so posledica izgube kolagena in drugih dejavnikov, ki vplivajo na kakovost kože.

Ob nakupu prejmete brezplačno dostavo.

Brezplačna dostava je na voljo od 6.3.2020 do 30.3.2020.

*Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.

Akcija je potekla.