28. 8. 2018

Ob nakupu DermaluxeBrow in DermaluxeLash serumov prejmete darilo.

Ob nakupu DermaluxeBrow in DermaluxeLash serumov prejmete darilo.

Ob nakupu serumov Dermaluxelash in Dermaluxebrow prejmete še darili za najlepši poletni pogled. Dermaluxelash lahko kupite tudi v trojnem pakiranju (3 za ceno 2 serumov) - trojno pakiranje Dermaluxelash.

Dermaluxelash je prvi in edini serum za naravne trepalnice, ki je klinično testiran pod vodstvom neodvisnega slovenskega oftalmologa. Vaše trepalnice bodo v dveh mesecih do 88 % daljše in gostejše, do 100 % temnejše in do 73 % bolj ukrivljene. Ob nakupu seruma za naravne trepalnice Dermaluxelash prejmete obstojno črtalo za oči Lotique, ki bo uspešno dopolnilo vaš zapeljiv pogled. 

Prav tako vas obdarimo ob nakupu seruma za naravne obrvi Dermaluxebrow, saj prejmete brezplačno maskaro za urejene in močneje definirane obrvi. Dermaluxebrow je edini serum na tržišču, ki je namenjen izključno negi obrvi. Med drugim spodbuja naravno rast obrvi, krepi slabotne obrvi in preprečuje lomljenje in krhkost obrvi.  Z maskaro za obrvi, ki jo odlikuje majhna krtačka za lažji in hiter nanos pa boste lahko le te še bolj poudarili.

Akcija traja od 24.7. do razprodaje.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.