4. 11. 2018

Ob nakupu dveh izdelkov Phyto vam podarimo: Phytojoba masko za lase (50 ml) poteklo

Ob nakupu dveh izdelkov Phyto vam podarimo: Phytojoba masko za lase (50 ml

Negovalno kozmetiko za lase Phyto Paris je ustvaril slavni frizer Patrick Alès, ki je delal kot vajenec v pariškem frizerskem salonu in opazil, da je tržišče poplavljeno s kemičnimi preparati, sam pa je bil fasciniran nad močjo narave in trdno verjel, da lahko rastlinski izvlečki pomagajo povrniti naravno lepoto las. Tako je ustvaril prve izdelke Phyto, ki so izjemno učinkovito izboljšali stanje izjemno suhih in uničenih las.

Dandanes tako Phyto zagotavlja čudovite in zdrave lase s pomočjo rastlinskih izvlečkov (95% - 100%), hkrati pa se pri sestavah izogibajo uporabi kemičnih sestavin (parabeni, silikoni, …). Phyto se ponaša z »aktivnimi teksturami izdelkov«, ki zagotavljajo dolgotrajen učinek ter prijetnimi vonjavami, pri čemer vsaka nega las predstavlja čisti užitek.  Zagotovljena je tudi varnost izdelkov, testiranje tako »in vivo« kot »in vitro«, s čimer dosežejo najvišjo stopnjo učinkovitosti, stabilnosti in tolerance. Phyto je znan po svoji embalaži (reciklirano steklo ali aluminij), zaradi katere se zmanjša uporaba konzervansov, ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost. 

Ob nakupu dveh izdelkov Phyto vam podarimo:

Akcija traja od 5.11. do 18.11.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.