Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
30. 8. 2017

Ob nakupu izdelkov Jungle Formula prejmete darilo: Lactacyd robčke za intimno nego! poteklo

Ob nakupu izdelkov Jungle Formula prejmete darilo: Lactacyd robčke za intimno nego! - Slika 1

Jungle Formula – maksimalna zaščita pred insekti
Komarji za preživetje potrebujejo kri. Zaradi tega predstavljajo idealne vektorje za prenos virusov, ki se množijo v celicah sesalcev. Virus Zika za prenos potrebuje tigrastega komarja (Aedes aegypti).1 Tigrasti komarji so zelo prilagodljivi, najpogosteje jih najdemo v bivalnem okolju. Ugrizi se lahko pojavijo čez dan, ob umetni svetlobi ali celo ponoči.

DEET kot repelent za žuželke se po vsem svetu uporablja od leta 1950.2 V primerjavi z drugimi repelenti, ki vsebujejo olja limonske trave, cedre, geranije, poprovo olje, nudi DEET najdaljšo zaščito.3 Alternativa DEET je ikaridin, vendar je manj učinkovit pri zagotavljanju zaščite pred tigrastimi komarji.4 DEET na splošno velja za najbolj učinkovit repelent, zato je posebej naveden v smernicah za obrambo pred Zika virusom. Domnevni mehanizem delovanja je motnja receptorjev v antenah komarjev, ki jim omogočajo orientacijo.5 Učinkovitost DEET se povečuje z naraščajočo koncentracijo, kjer 50% koncentracija določa plato, zaradi česar izdelki z višjimi koncentracijami ne nudijo dodatne učinkovitosti.6 DEET ima nizko akutno toksičnost in ne povzroča zdravstvenih težav ljudem, ki ga dnevno uporabljajo.7

Jungle Formula Maximum Original zaščita pred komarji, 75 ml
Pršilo za zaščito pred žuželkami s 50% DEET in rastlinskimi izvlečki za najboljšo zaščito ima prijeten vonj. Zagotovi 9 ur učinkovite zaščite pred komarji z enim nanosom. Odbija vse vrste komarjev vključno s tigrastim komarjem. Idealen za uporabo na tropskih območjih z velikim tveganjem za malarijo in ostalimi boleznimi, območjih z jezeri, v gozdovih, in kadar potrebujete dodatno zaščito. Za starejše od 18 let.

Jungle Formula Maximum zaščita pred klopi, 75 ml
Pršilo za maksimalno zaščito pred klopi s 25% ikaridinom, prijetnega vonja. Na koži in oblačilih ne pušča madežev. Zagotovi do 8 ur učinkovite zaščite. Idealen za območja, kjer je veliko klopov (gozdovi, grmičevja, travniki) in območja z velikim tveganjem za bolezni, ki jih prenašajo klopi (borelioza, klopni meningoencefalitis). Za starejše od 3 let.

Jungle Formula Strong Original zaščita pred komarji, 75 ml
Pršilo z 20% DEET in rastlinskimi izvlečki. Do 6 ur učinkovite zaščite. Za uporabo v zaprtih prostorih, na prostem in na počitnicah in na območjih brez tveganja za bolezni, ki jih prenašajo žuželke. Za starejše od 13 let.

Jungle Formula Kids zaščita pred komarji za otroke, 125 ml
Hipoalergenski nemasten losjon, brez alkohola za zaščito pred žuželkami, razvit posebej za otroke. Aktivna snov je 20% IR3535, ki zagotovi 6 ur učinkovite zaščite. Za otroke, starejše od 12 mesecev. 

Jungle Formula ne zagotavlja le največje možne zaščite pred insekti tudi v najbolj ekstremnih pogojih, temveč ponuja, zahvaljujoč široki liniji izdelkov z IRF faktorjem (zaščitni faktor pred insekti), najboljšo zaščito ne glede na to, kdo ali kje jo potrebuje.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Jungle Formula vam podarimo darilo: Lactacyd with Antibacterials, robčki za intimno nego!

Akcija traja od 30.6.2017 do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Biocid uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.

  1. Centers for Disease Control and Prevention. Dengue and the Aedes aegypti mosquito. Available at: http://www.cdc.gov/dengue/resources/30Jan2012/aegyptifactsheet.pdf. Retrieved July 26, 2016
  2. Seizures temporally associated with use of DEET insect repellant—New York and Connecticut. MMWR Morb Mortal Wkly Rep 1989;38:678–80.
  3. Fradin MS, Day JF. Comparative efficacy of insect repellants against mosquito bites. N Engl J Med 2002;347:13–8.
  4. Lupi E, Hatz C, Schlagenhauf P. The efficacy of repellants against Aedes, Anopholes, Culex and Ixodes spp.—a literature review. Trav Med Infect Dis 2013;11:374–411.
  5. Koren G, Matsui D, Baily B. DEET-based insect repellents: safety implications for children and pregnant and lactating women. CMAJ 2003;169:209–12.
  6. Buescher MD, Rutledge LC, Wirtz RA, Nelson JH. The dosepersistence relationship of DEET against Aedes aegypti. Mosq News 1983;43:364–6
  7. United States Environmental Protection Agency. Registration review and proposed interim decisions; notice of availability. Washington, DC: Federal Register. Available at: https://www.federalregister.gov/articles/2014/06/04/2014-12943/registrationreview-proposed-and-proposed-interim-decisions-notice-ofavailability. Retrieved July 26, 2016.

Akcija je potekla.