Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
2. 7. 2018

Ob nakupu katerega koli prehranskega dopolnila Nutrilab prejmete darilo: Kristalni deodorant Ice Guard. do 3. 9. 2018

Ob nakupu vsakega prehranskega dopolnila Nutrilab prejmete darilo.

Kljub temu, da prave poletne vročine še zaenkrat ni v naše kraje, smo na Lekarnar.com skupaj z Nutrilabom poskrbeli, da bo poletna vročina za vas letos znosnejša. Ob vsakem nakupu katerega koli prehranskega dopolnila Nutrilab vam podarimo Ice Guard kristalni roll-on deodorant, izbirate lahko med vonjem po limonski travi in vrtnici.  

Pojasnilo:

1 izdelek Nutrilab-> Darilo: 1 deodorant.
2 izdelka Nutrilab-> Darilo: 2 deodoranta.
3 izdelki Nutrilab-> Darilo:3 deodoranti...

Ice Guard Naravni kristalni roll-on deodorant  z limonsko travo, 50ml.
Brez aluminijevega klorohidrata in aluminijevega cirkonija. Vsebuje naravne mineralne soli za nevidno zaščito, virginski nepozebnik,  gabez, limonsko travo in olje citronke. Dermatološko testiran. Ni lepljiv in ne pušča madežev. Odstrani neprijetni vonj z zaviranjem bakterij. Ne vsebuje antiperspirantnih sestavin, zato ne maši por. Primerno za vegetarijance in vegane.

Navodilo za uporabo: pred uporabo dobro pretresti. Po prhanju nanesite pod pazduho in pustite, da se posuši preden se oblečete. Lahko se uporablja tudi na podplatih.

Opozorilo: Če nastopi draženje kože prenehati z uporabo. Hraniti na suhem in hladnem zunaj direktnega dosega sončne svetlobe ter zunaj dosega otrok. 

Ice Guard Naravni kristalni roll-on deodorant  z vrtnico, 50ml.
Brez aluminijevega klorohidrata in aluminijevega cirkonija. Vsebuje naravne mineralne soli za nevidno zaščito, virginski nepozebnik,  gabez in nežen vonj izvlečka vrtnice. Dermatološko testiran. Ni lepljiv in ne pušča madežev. Odstrani neprijetni vonj z zaviranjem bakterij. Ne vsebuje antiperspirantnih sestavin, zato ne maši por. Primerno za vegetarijance in vegane.

Navodilo za uporabo: pred uporabo dobro pretresti. Po prhanju nanesite pod pazduho in pustite, da se posuši preden se oblečete. Lahko se uporablja tudi na podplatih.

Opozorilo: Če nastopi draženje kože prenehati z uporabo. Hraniti na suhem in hladnem zunaj direktnega dosega sončne svetlobe ter zunaj dosega otrok.

Akcija traja od 2.7. do 3.9.2018 oz. do razdelitve zalog daril.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnotežen in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.