15. 10. 2018

Ob nakupu treh prehranskih dopolnil Astravita prejmete knjigo: Zdravilne rastline; 60 receptur prof. dr. Boruta Štruklja.

Ob nakupu treh prehranskih dopolnil Astravita prejmete knjigo: Zdravilne rastline; 60 receptur prof. dr. Boruta Štruklja.

Astravita je podjetje zasnovano s strani strokovne skupine farmacevtov z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil. Pri razvoju izdelkov sledimo svetovnim trendom. Zastopamo po lastnih receptih razvita, originalna prehranska dopolnila za odrasle in otroke ter zmesi zelišč najvišje farmacevtske kakovosti izdelane po lastni recepturi. Verjamemo, da najboljši uspehi temeljijo na individualnem pristopu, ki v kombinaciji z izbranimi ekskluzivnimi prehranskimi dopolnili omogočajo optimalne učinke pri preprečevanju in reševanju tako zdravstvenih težav kot pri ohranjanju izvrstne forme in počutja ter izboljšanje kakovosti življenja v vseh starostnih obdobjih.

Ker v podjetju AstraVita z vami skupaj skrbimo za brezčasno, trajno skrb za zdravo življenje, smo podprili izdajo knjige Zdravilne rastline; 60 receptur prof. dr. Boruta Štruklja, ki jo končni kupec prejme ob nakupu treh prehranskih dopolnil AstraVita.

Akcija traja od 2.10.2018 do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.