12. 2. 2021

Ob vročini in bolečini vzemimo Daleron C.

Ob vročini in bolečini vzemimo Daleron C. - Slika 1

Okužbe, ki jih povzročajo virusi, velikokrat spremljajo zvišana telesna temperatura, glavobol ter bolečina v mišicah in sklepih. Pomagamo si lahko z Daleronom C. Vsebuje paracetamol, ki znižuje temperaturo in blaži bolečino, ter vitamin C, ki okrepi telesno odpornost. Na voljo je v obliki zrnc, iz katerih pripravimo topel napitek z okusom po limoni in grenivki. Daleron C je varna in zanesljiva izbira za odrasle in otroke, starejše od 12 let.

Med okrevanjem si zagotovimo dodatne količine vitamina C

Daleron C vsebuje paracetamol, ki znižuje temperaturo in blaži bolečino, ter vitamin C, ki krepi obrambne sposobnosti telesa. Zagotavlja dodatno količino vitamina C med boleznijo in okrevanjem, ko so potrebe povečane. Na voljo je v obliki zrnc, iz katerih pripravimo topel napitek z okusom po limoni in grenivki. Daleron C je varna in zanesljiva izbira za odrasle in otroke, starejše od 12 let.

Besedilo obravnava zdravilo brez recepta. Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.