2. 11. 2021

Opornice Futuro so vam na voljo 20% ugodneje. poteklo

Opornice Futuro so vam na voljo 20% ugodneje.

Naredite korak k aktivnemu, zdravemu živlhenju in dobremu počutju - Futuro izdelki vam omogočajo, da živite polno in premagate vsakodnevne ovire.

Opornice in bandaže Futuro lajšajo bolečine in zagotavljajo vrhunsko kombinacijo opore, udobja in prileganja – kadarkoli in kjerkoli. Omogočajo, da dosežete več. Pretečete dodaten krog. Prekolesarite dodaten kilometer. Odigrate dodatno partijo. Živite polno. Danes in jutri. 

Kako delujejo izdelki Futuro?

Propriocepcija
Bandaže Futuro izvajajo stalen, nežen pritisk, ki stimulira posebne receptorje (proprioceptorje) v koži in tkivu. Ta stimulacija receptorjev lahko izboljša telesno biomehaniko in koordinacijo mišic. Prav tako uporabnike opozarja na boleč sklep, kar jih opomni, da ga ne smejo preobremenjevati.

Kompresija
Bandaže Futuro izvajajo nežno kompresijo na sklep in tudi na mehka tkiva pod njim, kar pomaga preprečevati zastajanje tekočine. Napetost v mehkem tkivu je posledično zmanjšana, kar uporabnikom pomaga pri hitrejšem lajšanju bolečin in oteklin.

Toplota
Toplota, ki jo ustvarijo posebni materiali in prileganje naših izdelkov izboljša mikrocirkulacijo, kar poveča metabolične aktivnosti v toplejših predelih. V tkivo tako prispe več kisika in hranljivih snovi, kar pospeši proces zdravljenja. 

Na voljo so opornice in bandaže za koleno, gleženj, zapestje, palec, komolec, hrbet in vrat. Izbirate lahko med klasično linijo, ki je namenjena vsakodnevni uporabi in športno linijo, ki je izdelana posebej za aktivne ljudi in namenjena uporabi med ukvarjanjem s športom.

Celotna linija izdelkov Futuro je izdelana v sodelovanju s strokovno ekipo inženirjev in zdravstvenih specialistov.

Opornice Futuro so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 2. 11. - 30. 11. 2021

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

Akcija je potekla.