23. 8. 2016

Osvežitev za vaše oči in skrb za leče sedaj 15% ugodneje! poteklo

Osvežitev za vaše oči in skrb za leče sedaj 15% ugodneje! - Slika 1

Blink contacts umetne solze omogočajo dolgotrajno vlaženje suhih in utrujenih oči. Aktivna snov je hialuronska kislina (0,15 %). Je naravna sestavina očesne vodice, steklovine in drugih delov človeškega telesa. Dokazano povečuje stabilnost solznega filma, izboljša tvorbo solz in pospešuje celjenje manjših poškodb.

Blink intensive tears so namenjene ljudem s srednjo ali hujšo obliko suhega očesa. Poleg hialuronske kisline (0,20 %) vsebuje polietilen glikol, ki povečuje viskoznost solz, a brez zameglitve vida. Vlažnost v očesu lahko zadrži kar 60 minut po vkapanju.

Blink contacts in Blink intensive tears v plastenki vsebujeta konzervans OcuPure. Izpostavljen svetlobi razpade na naravne sestavine solz – na vodo in sol in zato ne draži očesa kot na primer kemijski konzervansi v nekaterih drugih vrstah kapljic.

Blink contacts in Blink intensive tears so preproste za uporabo in izredno učinkovite, kapajo se lahko večkrat dnevno, po potrebi. Uporabljajo se lahko tudi pri vseh vrstah kontaktnih leč – mehkih, poltrdih, plinoprepustnih, enodnevnih ali kontaktnih lečah za podaljšano nošenje. Pred uporabo leč ni treba odstraniti iz očesa.

Podjetje Abbott Medical Optics Inc. je v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki ustvarilo edinstveno večnamensko dezinfekcijsko tekočino najnovejše generacije. Zaradi izjemnega postopka izdelave nove večnamenske dezinfekcijske tekočine COMPLETE RevitaLens boste deležni odlične dezinfekcije brez neugodnih učinkov na čiščenje in udobje.

Kapljice za oči Blink Contacts in tekočini za čiščenje leč Complete Revitalens so vam na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 11.7. do 30.9.2016

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.