22. 1. 2019

Physiomer Baby Mist

physiomer baby mist

Z zamašenimi noski se starši srečajo zelo pogosto, to pa dojenčkom oteži hranjenje in spanje. Higiena nosu je pomembna tudi v preventivi pred boleznimi.

Izpiranje nosne votline z izotoničnimi izdelki je naraven in učinkovit način lajšanja simptomov prehlada, dobra higiena nosne votline pa pripomore k obrambi pred prehladnimi obolenji in alergijami. Physiomer Baby Mist je posebej zasnovan za uporabo od rojstva dalje. Kakor ostali izdelki Physiomer tudi Baby Mist ne vsebuje konzervansov in potisnih plinov.

Uporaba izdelka Physiomer Baby Mist je zelo preprosta (oglejte si spodnji video) in primerna za vsakodnevno uporabo. Nosnik izdelka ima varnostni vrat in mehko prevleko, ki preprečita poškodbe otroškega nosu. Blaga razpršitev izdelka je posebej prilagojena anatomiji otroškega nosu.

Izjemno pozitivne rezultate potrjuje študija. Otroci so po treh mesecih uporabe izotoničnih izdelkov Physiomer:

  • imeli v primeru bolezni kar 70% manj zapletov,
  • jemali 73% manj zdravil,
  • bili 65% manj odsotni v šoli.

Učinkovitost izdelkov ni povezana samo s tem, da izdelek vsebuje 100% morsko vodo, zelo pomembna je tudi zasnova pršenja. Vsak izdelek Physiomer ima prilagojeno smer in hitrost pršenja, ki zagotavljata učinkovito spiranje vdihnjenih delcev. Le tako dosežemo dobro odstranitev alergenov in patogenov in omejimo čas, ko so v stiku z nosno sluznico.