27. 3. 2018

Poiščite svoj idealni puder in prejmite za darilo Vichy make-up neseser. poteklo

Ob nakupu izbranih pudrov Vichy vam podarimo Vichy neseser.

Na vprašanje, zakaj ženske uporabljamo puder, je odgovor jasen – ker želimo biti lepe in se želimo lepe tudi počutiti. Poleg tega želimo tudi prekriti, kar nam ni toliko všeč. V stiku z drugimi je najbolj izpostavljen prav naš obraz. Po njem se razlikujemo od drugih, naredi nas edinstvene in posebne ter z njim izražamo vsa svoja čustva. Zato je puder najmočnejše orožje vsake ženske in pri njegovi izbiri želimo takšnega, ki je ustvarjen kot nalašč za nas.

Ali imate težave pri prekrivanju nepravilnosti, ki so nastale kot posledica aken?  Vas mučijo nepravilnosti v barvi kože? Ali v pudru iščete učinek liftinga ali pa si želite le doseči sijoč videz polti?

Vichy ima rešitev za vse vaše potrebe in želje!

Poiščite idealen puder za vašo kožo v linijah Dermablend, Teint Ideal ali Liftactiv Flexiteint ter ob nakupu prejmite:

  • make-up nesseser
  • 20 % popusta*

Organizirajte svoje izdelke za ličenje s pomočjo Vichy neseserja in ne dovolite, da vam lepotna rutina vzame več časa, kot je potrebno. 

 * Popust velja ob naslednjem nakupu pudra iz linij Dermablend, Teint Ideal in Liftactiv Flexiteint. Kupon je treba unovčiti do 15. 06. 2018 v lekarni, kjer ste ga prejeli. Akcija traja do porabe zalog daril.

Akcija traja od 27.3.2018 do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo.

 

Akcija je potekla.