2. 1. 2022

Poskrbite za zaščito pred virusi - 15% ugodneje. poteklo

Poskrbite za zaščito pred virusi - 15% ugodneje.

Pravilna higiena rok:
Umivanje rok z milom in tekočo vodo naj bo temeljito, posebno po opravljanju potrebe, menjavi plenic, pred jedjo ter pred in med pripravo hrane. Kadar v bližini ni vode, uporabite razkužilo za roke. Razkužila za roke uničijo bakterije in viruse na rokah, da se med seboj ne morejo razmnoževati in jih posledično ne moremo prenašati.

Obdelava hrane v kuhinji:
Poskrbite, da operete sadja in zelenjavo oziroma zagotovite zadostno toplotno obdelavo živil.

Ne pripravljajte hrane medtem ko ste bolni:
Če prebolevate norovirozo oziroma t.i. »trebušno gripo« se ne vrtite v kuhinji, saj norovirus le razširite. Prav tako se izognite pripravi hrane 2 dni po tem, ko se počutite ozdravljeni.

Kontaminirane površine mokro očistimo in razkužimo:
Vsako bruhanje po tleh moramo ustrezno očistiti in tudi razkužiti. Previdnost ni odveč tudi pri razkuževanju toaletnih prostorov.

Otroci, ki imajo drisko, bruhanje ne smejo obiskovati vrtca ali šole.

Roke so naše orodje za delo in z njimi prenesemo večino bakterij in virusov. Poskrbimo za ustrezno higieno naših rok in zmanjšanje izbruhov virusov z razkuževanjem.

Razkužila za kožo, roke in površine Cutasept, Sterillium in Bacillol so vam na voljo 15% ugodneje.

Družina izdelkov Sterillium se je letos razširila z novo linijo Sterillium Protect and Care v obliki gelov kater odlikuje formula z visoko vsebnostjo etanola in je zelo učinkovita, obenem pa je zelo prijazna do kože saj izboljša njeno vlažnost in ne daje občutka lepljivih rok.

Akcija traja od 3. 1. do 31. 1. 2022.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.