12. 8. 2021

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 10% ugodneje. poteklo

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 10% ugodneje.

  • Elenatal filmsko obložene tablete - Elenatal je prehransko dopolnilo za uporabo pred zanositvijo in do 12. tedna nosečnosti. Multivitaminski pripravek vsebuje količine vitaminov in mineralov, ki so posebej prilagojene potrebam žensk v obdobju načrtovanja nosečnosti in prvega trimesečja nosečnosti.
  • EleBaby kapsule - EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju. Gre za celovito prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami ter vitamini in minerali, ki so potrebni v nosečnosti.
  • Elemama kapsule - Prehransko dopolnilo Elemama je zasnovano posebej za dopolnitev prehrane v obdobju dojenja in po porodu. Vsebuje vitamine, minerale in omega-3 maščobno dokozaheksaenojsko kislino (DHA), ki pokrivajo vaše potrebe in potrebe vašega novorojenčka med dojenjem.

Vabljeni tudi k branju prispevka o pomembnosti prehrane in zdravega življenjskega sloga v času pred nosečnostjo, še bolj pa med nosečnostjo in v času dojenja. 

Akcija traja od 15.8. do 15.9.2021.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Akcija je potekla.