7. 3. 2024

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje. do 21. 3. 2024

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama vam bodo na voljo 20% ugodneje.

Akcija poteka od 7. 3. do 21. 3. 2024.

  • Elenatal filmsko obložene tablete - Elenatal je prehransko dopolnilo za uporabo pred zanositvijo in do 12. tedna nosečnosti. Multivitaminski pripravek vsebuje količine vitaminov in mineralov, ki so posebej prilagojene potrebam žensk v obdobju načrtovanja nosečnosti in prvega trimesečja nosečnosti.
  • EleBaby kapsule - EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju. Gre za celovito prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami ter vitamini in minerali, ki so potrebni v nosečnosti.
  • Elemama kapsule - Prehransko dopolnilo Elemama je zasnovano posebej za dopolnitev prehrane v obdobju dojenja in po porodu. Vsebuje vitamine, minerale in omega-3 maščobno dokozaheksaenojsko kislino (DHA), ki pokrivajo vaše potrebe in potrebe vašega novorojenčka med dojenjem.

Vabljeni tudi k branju prispevka Prehrana v prvih 1000 dneh – temelj za zdrav razvoj otroka.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.