Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
7. 12. 2017

Prihajajo čarobni prazniki z glamuroznimi NUXE darilnimi seti.

Prihajajo čarobni prazniki z glamuroznimi NUXE darilnimi seti. - Slika 1

Obdarovanje je najlepše takrat, ko je iz srca. Srce vsake dame pa bo ob glamuroznih lepotnih ritualih iz srca narave, ki govorijo najlepšo zgodbo o lepoti in ljubezni, zagorelo s posebno toplino. Letošnje praznike se ti privlačni rituali za vsako drago damo, prijateljico, mamo, sestro, ženo, punco ali poslovno partnerico, nahajajo v čudovitih NUXE darilnih setih.

Zimska čarovnija iz medenih sanj - My dream darilni set
Letošnjo zimo se prepustite najslajšim medenim sanjam s slastnimi dotiki nezamenljivih NUXE  best-sellerjev – priljubljena Rêve de Miel Kreme za roke in nohte, 30 ml in kultni Rêve de Miel Izjemno hranljivi balzam za ustnice. Bogat z akacijevim medom, dragocenimi rastlinskimi olji in karitejevim maslom, intenzivno hrani in obnavlja vaše ustnice in roke. 

V darilnem setu se nahaja tudi legendarno Čudežno suho olje Huile Prodigieuse, 50 ml na pumpico, za čutno nego, obnovo in olepšanje obraza, telesa in las.

Čudežen 'kovček' lepote in čutnosti - My Prodigious darilni set
Prepustite se Čudežnim trenutkom s čutnimi Prodigieux izdelki, ki si delijo skupno, kultno, očarljivo dišavo NUXE suhega olja. Za vsakodnevno vlaženje in zaščito obraza z dragocenimi antioksidanti bo poskrbela očarljiva Crème Prodigieuse Vlažilna krema, ki deluje proti utrujenemu izgledu in kožnemu stresu (40 ml). Senzualna nega telesa se začne že pod tušem, skupaj s Prodigieux Oljnim gelom za tuširanje (100 ml) in nadaljuje z izjemno vlažilnim Prodigieux Dišečim losjonom za telo (100 ml). Dišeč ritual se zaključi z najljubšimi dotiki Huile Prodigieuse Čudežnega suhega olja (100 ml), ki neguje, hrani in polepša obraz, telo in lase.

Glamurozna dišava ženstvenosti - A Prodigious Harmony darilni set
Za prave zapeljivke in ljubiteljice čutnih, ženstvenih not, je tu najbolj dišeče darilo letošnjih čarobnih praznikov.   Zapeljive dotike Prodigieux Čudežnega parfuma (50 ml) ta dišeči ritual dopolnjujeta Prodigieux Oljni gel za tuširanje (30 ml) in kultno Huile Prodigieuse Čudežno suho olje (30 ml).

Prepustite se toplini čarobnih praznikov z razvajanjem z glamuroznimi NUXE darili! 

Akcija traja od 20.11.2017 do razprodaje darilnih setov.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.