7. 12. 2017

Prihajajo čarobni prazniki z glamuroznimi NUXE darilnimi seti.

Prihajajo čarobni prazniki z glamuroznimi NUXE darilnimi seti. - Slika 1

Obdarovanje je najlepše takrat, ko je iz srca. Srce vsake dame pa bo ob glamuroznih lepotnih ritualih iz srca narave, ki govorijo najlepšo zgodbo o lepoti in ljubezni, zagorelo s posebno toplino. Letošnje praznike se ti privlačni rituali za vsako drago damo, prijateljico, mamo, sestro, ženo, punco ali poslovno partnerico, nahajajo v čudovitih NUXE darilnih setih.

Zimska čarovnija iz medenih sanj - My dream darilni set
Letošnjo zimo se prepustite najslajšim medenim sanjam s slastnimi dotiki nezamenljivih NUXE  best-sellerjev – priljubljena Rêve de Miel Kreme za roke in nohte, 30 ml in kultni Rêve de Miel Izjemno hranljivi balzam za ustnice. Bogat z akacijevim medom, dragocenimi rastlinskimi olji in karitejevim maslom, intenzivno hrani in obnavlja vaše ustnice in roke. 

V darilnem setu se nahaja tudi legendarno Čudežno suho olje Huile Prodigieuse, 50 ml na pumpico, za čutno nego, obnovo in olepšanje obraza, telesa in las.

Čudežen 'kovček' lepote in čutnosti - My Prodigious darilni set
Prepustite se Čudežnim trenutkom s čutnimi Prodigieux izdelki, ki si delijo skupno, kultno, očarljivo dišavo NUXE suhega olja. Za vsakodnevno vlaženje in zaščito obraza z dragocenimi antioksidanti bo poskrbela očarljiva Crème Prodigieuse Vlažilna krema, ki deluje proti utrujenemu izgledu in kožnemu stresu (40 ml). Senzualna nega telesa se začne že pod tušem, skupaj s Prodigieux Oljnim gelom za tuširanje (100 ml) in nadaljuje z izjemno vlažilnim Prodigieux Dišečim losjonom za telo (100 ml). Dišeč ritual se zaključi z najljubšimi dotiki Huile Prodigieuse Čudežnega suhega olja (100 ml), ki neguje, hrani in polepša obraz, telo in lase.

Glamurozna dišava ženstvenosti - A Prodigious Harmony darilni set
Za prave zapeljivke in ljubiteljice čutnih, ženstvenih not, je tu najbolj dišeče darilo letošnjih čarobnih praznikov.   Zapeljive dotike Prodigieux Čudežnega parfuma (50 ml) ta dišeči ritual dopolnjujeta Prodigieux Oljni gel za tuširanje (30 ml) in kultno Huile Prodigieuse Čudežno suho olje (30 ml).

Prepustite se toplini čarobnih praznikov z razvajanjem z glamuroznimi NUXE darili! 

Akcija traja od 20.11.2017 do razprodaje darilnih setov.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.