26. 4. 2019

Samo ta vikend Phyto obdaruje vaše nakupe. poteklo

Samo ta vikend Phyto obdaruje vaše nakupe.

Ob nakupu kateregakoli izdelka vam podarimo Phytojoba masko potovalne velikosti (50 ml).

Akcija traja od 27.4. dod 28.4.2019.

Maska, ki globinsko nahrani in okrepi sijaj las, jim povrne mehkobo in jih pri tem ne obteži. Maska je obogatena z oljem jojobe, ki intenzivno navlaži lase in omogoča lažje razčesavaje. Unikatna koncentracija izvlečka korenine angelike in eterično olje pomaranče doda lasem izjemen sijaj in živahnost; lasem povrne mehkobo in prožnost.

  • Oblikovana tako, da navlaži in zaščiti suhe lase.
  • Obogatena z mikro-proteini pšenice in esencialnim pomarančnim oljem.
  • Nahrani in zmehča suhe lase.
  • Poživi puste in dehidrirane lase.

Pozitivni učinki in rezultati:
Bogata formula obnavlja poškodovane konice, hkrati pa pomiri zaradi izsušenosti razdraženo lasišče. Maska navlaži lase z oljem jojobe, pomiri lasišče z izvlečkom korenine angelike in revitalizira, ter okrepi povrhnjico s pšeničnimi proteini.

Aktivne sestavine:
Izvleček korenine angelike, jojobino olje, oljni izvleček pomaranče. 

Uporaba: 
Po šamponiranju nanesite majhno količino maske na lase, ter jo razdelite s pomočjo glavnika po vlažnih laseh. Pustite delovati 2 do 5 minut. Temeljito izperite.

Sestavine (INCI):
ANGELICA ARCHANGELICA SEED EXTRACT  CETEARYL ALCOHOL AQUA/WATER/EAU CETYL ALCOHOL  CETRIMONIUM CHLORIDE DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE ISODECYL NEOPENTANOATE SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE RICINOLEAMIDOPROPYLTRIMONIUM METHOSULFATE CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL DECYL GLUCOSIDE CETEARETH-20 WHEAT AMINO ACIDS TETRASODIUM EDTA PARFUM/FRAGRANCE BENZOPHENONE-4 CITRIC ACID METHYLISOTHIAZOLINONE PHENOXYETHANOL PHOSPHORIC ACID POTASSIUM SORBATE METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE (LIMONENE).

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.