28. 2. 2019

SlimJOY – shujševalna linija, ki navdušuje na 19 trgih, sedaj 20 % ugodneje!

SlimJOY – shujševalna linija, ki navdušuje na 19 trgih, sedaj 20 % ugodneje!”

Priljubljena linija shujševalnih izdelkov SlimJOY, ki je prisotna že na 19 trgih in se še naprej širi, temelji na dobro raziskanih učinkih rastlinskih sestavin in najnovejših spoznanjih na področju hujšanja.

Zadnji izdelki iz te družine, ki jih najdete pod oznako »STRONG«, so zasnovani tako, da s še močnejšo sestavo pomagajo kuriti maščobo podnevi in ponoči ter se odzivajo na potrebe različnih uporabnikov. Med drugim pomagajo hujšati tako, da znižujejo občutek lakote, povečajo porabo energije, podpirajo naravne razstrupljevalne funkcije jeter, pomagajo prek diuretičnega delovanja in mobilizirajo maščobne zaloge.*

Če želite drenažni učinek s pomočjo okusnega napitka, potem bo SlimJOY WaterOut STRONG prava izbira za vas. Spodbuda za najbolj neučakane je, da bodo prvi rezultati vidni že v enem tednu. Velika prednost napitkov WaterOut STRONG je tudi, da se kljub povečanemu izločanju odvečne vode v telesu ohranjajo esencialni minerali, zaradi izboljšane prekrvitve pa bo manj izražen tudi celulit.**

Nočnemu prečiščenju telesa in hujšanju med spanjem so namenjene inovativne kapsule SlimJOY WaterOut STRONG Night. Z nočno drenažo telesa pripeljejo do vidnih rezultatov, odvečna voda pa se izloči šele zjutraj. Zakaj je pomembno izkoristiti možnost nočnega delovanja? Ker je telo ponoči najbolj pripravljeno na čiščenje in kurjenje maščob. Poleg tega kapsule lahko pripomorejo tudi k uravnavanju krvnega sladkorja, kar je prvi korak do preprečevanja skladiščenja maščob. **

Če pa želite še bolj izboljšati razmerje med maščobo in mišicami, preizkusite topilec maščobe SlimJOY BootBurn STRONG Active 1000 z aktivnimi sestvinami, ki sodelujejo pri pretvorbi maščob v energijo. Napitek z naravnim okusom manga bo najbolj nagradil telesno aktivne, ki se bodo veselili še boljših rezultatov. BootBurn STRONG Active 1000 pa deluje tudi med mirovanjem in ponuja za vsaj 4 ure povečanega kurjenja maščob po zaužitju. ***

Celotna linija SlimJOY STRONG vam je sedaj na voljo 20 % ugodneje.

Akcija traja od 01. 03. do 31. 03. 2019.

Št. 1 v Sloveniji - Sensilabova linija izdelkov za hujšanje SlimJOY je prejemnica medalje vrhunske kakovosti Qudal

Potrditev Sensilabovih prizadevanj za čim bolj transparentno in kakovostno ponudbo je medalja vrhunske kakovosti QUDAL, ki so jo prejeli za linijo izdelkov za hujšanje SlimJOY. Medaljo prejmejo zgolj izdelki in storitve, ki potrošnikom zagotavljajo najvišjo stopnjo kakovosti glede na mnenja in izkušnje samih potrošnikov. Podatki so pridobljeni neodvisno, saj številne različne izdelke in storitve na trgu s pomočjo znanstvene tržne raziskave, ki jo izvaja med potrošniki, preverja neodvisna organizacija Icertias s sedežem v švicarskem Zürichu.

EFSA zdravstvene trditdve:

WaterOut STRONG napitki
*Opuncija
podpira hujšanje. Njivska preslica zaradi svojega zaščitnega učinka izboljša delovanje jeter. Tetivika ima očiščevalne in diuretične lastnosti. Javanski čaj podpira naravni mehanizem telesnega očiščenja / pomaga pri izgubi telesne teže v kombinaciji z dietno prehrano. Artičoka spodbuja izgubo telesne teže / podpira razstrupljanje / prispeva k dobremu delovanju črevesja. Regrat s prebiotičnimi učinki prispeva k dobremu delovanju prebavil. Pegasti badelj prispeva k zaščiti jeter in k razstrupljevalnemu potencialu jeter / spodbuja prebavo. Grozd rdečega grozdja podpira hujšanje / pomaga pri oblikovanju postave / pomaga zmanjšati vidnost celulita.

**WaterOut STRONG NIGHT kapsule
Hibiskus se uporablja za povečanje izločanja vode. Cimet lahko pomaga pri ohranjanju zdrave ravni krvnega sladkorja in zdrave teže. Bela breza spodbuja delovanje ledvic / ugodno vpliva na prebavo in spodbuja razstrupljevalne procese v telesu. Piperin pomaga prebaviti toksine / v majhnih količinah v polifenolni formulaciji povečuje učinkovitost drugih rastlinskih sestavin.

BootBurn STRONG Active 1000 napitki
Gvarana se tradicionalno uporablja kot pomoč pri presnovi maščob, kar pomaga pri nadziranju telesne teže / podpira metabolizem / potlači utrujenost in ima stimulativen učinek. Yerba (mate) prispeva k razgradnji maščob / prispeva k nadziranju telesne teže / ima stimulativne in blagodejne lastnosti, ki prispevajo k boljšemu odzivu na psihično in fizično utrujenost. Zeleni čaj podpira metabolizem in oksidacijo maščobe / pomaga pri nadziranju telesne teže / spodbuja razgradnjo maščob. Papaja je tradicionalno znana po proteolitični aktivnosti, kar omogoča zmanjšanje telesne maščobe. Vitamin B1 (Tiamin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Vitamin B2 (Riboflavin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi / prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B3 (Niacin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi / prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B5 (Pantotenska kislina) prispeva k sproščanju energije pri presnovi / prispeva k normalni sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih nevrotransmiterjev / prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B6 (Piridoksin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi / prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti / uravnava hormonsko aktivnost. Vitamin B7 (Biotin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi / prispeva k normalni presnovi makrohranil. Folna kislina (Folat) prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 (kobalamin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi / prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Podatke o vsebnostih posmaznih sestavin najdete v opisu vsakega posamičnega izdelka SlimJoy, ki so razvršečni pod to objavo.

Priporočenega dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Prispevek je pripravilo podjetje Sensilab d.o.o..