20. 3. 2019

Soria Natural vikend - vsi izdelki Soria Natural so vam ta vikend na voljo 10% ugodneje. Koda za popust: soria10. poteklo

Soria Natural vikend - vsi izdelki Soria Natural so vam ta vikend na voljo 10% ugodneje. Koda za popust: soria10.

Soria Natural že več kot 35 let na čudoviti planoti severne Španije, na ekoloških poljih, prideluje okrog 70 vrst rastlin. Iz njih pripravimo ekstrakte v naravnih kapljicah brez alkohola in umetnih konzervansov. Zahvaljujoč moderni pripravi, so do 25-krat učinkovitejše od tradicionalno pripravljenih kapljic. Ekstrakti rastlin so na voljo tudi v  naravnih XXI kapsulah s podaljšanim sproščanjem Soria Natural. Prednost je v podaljšanem sproščanju, ki zagotavlja enakomerno delovanje ene kapsule celih 12 ur. Izdelki so farmacevtske kakovosti. Soria Natural posluje po standardih GMP, ISO 9001 in ISO 14001 ter ima certifikate o ekološki pridelavi surovin.

Vsi izdelki Soria Natural so vam ta vikend na voljo 10% ugodneje.

Koda za popust: soria10.

Kodo vnesete v polje "Imate kupon za popust? Vnesite kodo" v koraku 3 v košarici in vrednost za plačilo naročenih izdelkov SORIA NATURAL se vam bo ustrezno zmanjšala.

Akcija traja od petka 22.3.2019 od 12:00 do ponedeljka 25.3.2019 do 12:00.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in popusti se ne seštevajo. Koda za popust ne velja za izdelke SORIA NATURAL, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.

Akcija je potekla.