5. 12. 2016

Srečna.

Srečna. - Slika 1

Pojem sreča je univerzalen, pa vendar si ga vsak predstavlja po svoje. Nekaterim srečo prinesejo materialne stvari. Denar. Hiša. Avto. Obleke znanih oblikovalcev. Spet drugi prisegajo na duhovno rast, meditacijo. Nekateri to vidijo v družini, nekateri pa v karieri. Pojmovanje sreče je povsem subjektivno.

Kaj pa zame pomeni sreča? To je tisti občutek, ko te greje od ljubezni. Do drugih, še najbolj pa do sebe. Ko neguješ svojo bit, svojo dušo. Ko svoje telo obravnavaš kot tempelj in ga temu primerno tudi hraniš in razvajaš. Dovajaš mu vse, kar potrebuje za polno delovanje. Saj se zavedaš, da je ravno zdravo telo, ki je tudi polno energije, tisto, ki ti bo pomagalo uresničiti svoje sanje. In postati in ostati srečen.

Zdi se mi, da smo v zadnjih letih zasičeni z vsem. Ukvarjamo se s stvarmi, ki so popolnoma nepomembne. Zaradi njih izgubljamo energijo. In izčrpavamo telo. Vrtimo se v krogu iz katerega ne vidimo izhoda in postajamo čedalje bolj nesrečni. Zato je pomembno, da je skrb zase na prvem mestu. Treba si je vzeti čas zase. In spoznati, katera hranila so najbolj pomembna za boljše počutje in dvig energije. Za mentalno in fizično pomladitev.

Jaz sem odkrila pravo stvar zase. In prepričana sem, da bi lahko bila to tudi prava stvar zate. Da boš srečna v svojem telesu. Te zanima? Spremljaj nas naprej ;)

Avtor: Laura Borota, www.njenapot.si