11. 3. 2017

Srečna. Zdrava. Samozavestna. Zadovoljna. Nova jaz.

Srečna. Zdrava. Samozavestna. Zadovoljna. Nova jaz. - Slika 1

nuMe je prvi korak do tvojega noveja jaza. 360° koncept razvit s strani zdravnika, osebnega trenerja, nutricionista ter life coach-a. nuMe je ustvarjen za moderno žensko, ki želi narediti popolno preobrazbo v svojem življenju, s tem da ponovno svoje zdravje, telo in um postavi na prvo mesto.

Celovit 360° koncept, ki sestavlja učinkovito in izjemno okusno nuMe ALL IN ONE Slim& Beauty Prehrano, potrjeno s številnimi kliničnimi študijami, ki prinaša pričakovane rezultate kot tudi dodano vrednost kolagena. Podprto z učinkovitim načrtom vadbe krojenim po vaši meri za tarčne predele, coaching načrtom za spremembo slabih vzorcev in navad ter motivacijskim načrtom za 24/7 motivacijo na poti do vašega cilja.

Ne glede na to kje se nahajaš na svoji življenjski poti, nuMe ti lahko pomaga narediti zavestno odločitev potrebno za nadzor telesne teže in razvoj v močno žensko z zdravim življenjskim slogom. Z učinkovitim programom, podporno skupnostjo in močno voljo do uspeha, nobene sanje niso prevelike. nuMe je za stilsko osveščeno žensko v današnjem modernem svetu, kjer se srečata ekološka inovacija in čist futuristični design. Nudi multifunkcionalno in razgradljivo pakiranje svetovno znanega industrijskega oblikovalca Karim Rashida. nuMe je koncept, ki spreminja življenja žensk in njihovo videnje (ne)mogočega. 

Srečna. Zdrava. Samozavestna. Zadovoljna. Nova jaz.