25. 11. 2016

Suki vas obdaruje z 20% prazničnim popustom. poteklo

Suki vas obdaruje z 20% prazničnim popustom. - Slika 1

Ameriška kozmetika Suki predstavlja most med 100 % naravno kozmetiko in moderno znanostjo, kar zagotavlja čiste in učinkovite izdelke za nego kože. Izdelki Suki so kozmecevtik, ki kožo ne le negujejo, ampak tudi delujejo na določeno problematiko ter tako lajšajo in odpravljajo težave s kožo.

Izdelki Suki so 100 % čisti in naravni, zato kože in telesa ne dražijo. Zaradi pazljive izbire sestavin so primerni tudi za nego alergične in občutljive kože. Vse sestavine so sveže, naravne in hranljive, koži pustijo, da diha, in v njej spodbujajo naravne procese.

Pri proizvodnji uporabljamo vrhunske sestavine po visokih standardih, kar pomeni pridobivanje in rafiniranje najbolj pomembnih sestavin iz rastlin za dosego vrhunskega rezultata.

Znamka Suki vključuje celovito linijo negovalnih izdelkov za obraz in telo Suki Pure ter dekorativno linijo Suki Color. Nahaja se v lepi minimalistični stekleni embalaži na pumpico, pršilo ali kapalko, kar zagotavlja higieničnost, stabilnost sestavin in natančno doziranje.

Kozmetika Suki je primerna za vse tipe kože, izdelke pa lahko uporabljajo tudi nosečnice in moški. 

Akcija traja od 1.12.2016 do 2.1. 2017.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.