29. 5. 2017

Terranova - darilo narave.

Terranova - darilo narave.

Terranova je edinstvena britanska znamka prehranskih dopolnil, ki ponuja aktivne oblike hranil najvišje kakovosti in škodljive pomožne snovi nadomešča s patentirano naravno zmesjo polnovrednih ekoloških ali divjerastočih rastlin kompleksa Magnifood. Vsa prehranska dopolnila Terranova so dosežek z dokazi podprte znanosti in zasnovana na holističnih principih; predstavljajo novo paradigmo v razvoju prehranskih dopolnil.

Terranova je eno izmed izjemno redkih svetovnih proizvajalcev prehranskih dopolnil, ki ne vsebujejo pomožnih snovi oz. primesi. Pomožne snovi, pridobljene s kemijsko sintezo, so običajne sestavine prehranskih dopolnil in same niso hranilo ter so brez pozitivnih fizioloških učinkov. Nasprotno, lahko so celo škodljive. Česar vi ne bi dali v smuti ali juho, pri Terranovi ne damo v prehransko dopolnilo, vse rastline so ročno obrane v času, ko je njihova hranilna vrednost najvišja, in nabrane na neokrnjenih območjih, pri čemer se še naprej ohranja ravnovesje v ekosistemu. Neposredno po obiranju so rastline izpostavljene oksidaciji, zato se jih takoj zamrzne s tekočim dušikom in v 30 minutah dostavi v liofilizacijo.

Ta napredni tehnološki proces v primerjavi z običajnim sušenjem v večji meri ohrani mikrohranila, hranila rastlinskega izvora, encime in druge dragocene občutljive sestavine. Sušenje z zmrzovanjem obenem pospeši raztapljanje rastlinskih hranil, s čimer se izboljša vsrkavanje.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.