29. 1. 2018

Uriage Bébé, linija za nego otrok, dojenčkov in novorojenčkov, vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Uriage Bebe

Blagovna znamka Uriage je osnovana na termalni vodi, ki izvira v osrčju francoskih Alp. Uriage Bebe je otroška linija kozmetike Uriage, čigar izdelki so namenjeni novorojenčkom, dojenčkom in otrokom. Ustvarjeni so tako, da ustrezajo še tako nežni in občutljivi koži. Njihova glavna sestavina je izotonična termalna voda Uriage, ki je bogata z minerali in oligo elementi.

V Uriagevi otroški liniji termalno vodo dobite kot 100% fiziološko raztopino v ampulah ali v spreju. Poleg tega so v Uriage Bebe liniji izdelki za vsakodnevno nego obraza in telesa -  krema za obraz, šampon, krema, olje in mleko za umivanje, cold krema, mineralna krema z ZF 50, čistilni robčki s termalno vodo, masažno olje in čistilno voda ter čistilno olje za plenični predel. Kljub skrbni negi se zaradi še ne popolnoma razvitega zaščitnega plašča kože rado zgodi, da je dojenčkova ali otrokova koža občasno ziritirana ali pa se pojavijo druge nevšečnosti, na primer temenice. Uriage bebe ima za tovrstne težave izdelke kot pomirjujoči gel, krema za temenice, anti iritacijski sprej, kremo za perioralno nego, hidratantni stik za izpostavljene dele in pasto za plenični predel. V Uriagevi otroški liniji boste tako našli prav vse kozmetične proizvode, ki jih dojenček ali malček potrebuje v prvih letih svojega življenja.

Izdelki Uriage Bébé so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 5.2. do 19.2.2018

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.