7. 1. 2019

V boj proti črevesnim okužbam s Sikapur gelom za želodec in črevesje - v posebni ponudbi: Dva za ceno enega.

V boj proti črevesnim okužbam s Sikapur gelom za želodec in črevesje - v posebni ponudbi: Dva za ceno enega.

V zimskih mesecih se pogosto zadržujemo v zaprtih toplih prostorih, kjer je veliko ljudi, zato so črevesne okužbe še pogostejše. Ker gibanja na svežem zraku skoraj ni, nam pade tudi odpornost in tako se virusi hitreje prenašajo. Največkrat se okužimo s stikom rok, s katerimi se dotikamo okuženih predmetov in površin, lahko pa tudi preko zraka, ko virus vdihnemo.

Težave se pojavijo v 1 do 2 dneh po okužbi z najznačilnejšimi simptomi, kot sta bruhanje in driska. Blato je tekoče, prisotna pa je lahko tudi kri, kajti virus napade črevesne celice in povzroči njihovo odmiranje. Včasih temu sledi še povišana telesna temperatura, slabost, krči in slabo počutje. Kaj torej storiti?
Učinkovita pomoč je uporaba silicijevega gela za želodec in črevesje, ki ima izredno veliko sposobnost vezave patogenih bakterij in njihovih toksinov ter podpira regeneracijo prizadetega prebavnega trakta. Silicijev gel (gel silicijeve kisline) v proizvodu Sikapur gel 500 ml povzroči, da se patogeni in njihovi strupi v prebavnem traktu vežejo na popolnoma fizikalen način in se nato po naravni poti izločijo preko črevesja. Ker silicijev gel poleg patogenov nase veže tudi pline, s tem blaži nadležno napenjanje.
Uporaba silicijeva gela ni časovno omejena, zato ga lahko uporabljamo dlje časa, saj podpira regeneracijo prizadetega prebavnega trakta. Primeren je tudi kot preventiva, za odrasle in otroke, starejše od 12 let.

Za črevesne okužbe je še posebej dovzetnejša starejša populacija, zbolimo pa lahko prav vsi.  Zavedati se je treba, da je po preboleli okužbi možna ponovna okužba, kar pomeni, da trajne imunosti ni, zato poskrbimo za osebno higieno in redno umivanje rok.

Izdelek Sikapur gel za želodec in črevesje - 500 ml vam je na voljo v posebni ponudbi: Dva za ceno enega.*

*Akcija traja od 11.1.2019 do razprodaje zalog paketov.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.
Prispevek je pripravilo podjetje Carso d.o.o.