7. 1. 2019

V boj proti črevesnim okužbam s Sikapur gelom za želodec in črevesje - v posebni ponudbi: Dva za ceno enega. poteklo

V boj proti črevesnim okužbam s Sikapur gelom za želodec in črevesje - v posebni ponudbi: Dva za ceno enega.

Silicijev gel za želodec in črevesje ima izredno veliko sposobnost vezave patogenih bakterij in njihovih toksinov ter podpira regeneracijo prizadetega prebavnega trakta.

Silicijev gel (gel silicijeve kisline) v proizvodu Sikapur gel 500 ml povzroči, da se patogeni in njihovi strupi v prebavnem traktu vežejo na popolnoma fizikalen način in se nato po naravni poti izločijo preko črevesja. Ker silicijev gel poleg patogenov nase veže tudi pline, s tem blaži nadležno napenjanje.

Uporaba silicijeva gela ni časovno omejena, zato ga lahko uporabljamo dlje časa, saj podpira regeneracijo prizadetega prebavnega trakta. Primeren je tudi kot preventiva, za odrasle in otroke, starejše od 12 let.

Za črevesne okužbe je še posebej dovzetnejša starejša populacija, zbolimo pa lahko prav vsi. Zavedati se je treba, da je po preboleli okužbi možna ponovna okužba, kar pomeni, da trajne imunosti ni, zato poskrbimo za osebno higieno in redno umivanje rok.

Sikapur gel za želodec in črevesje (500) ml vam je na voljo v posebni ponudbi: Dva za ceno enega.*

*Akcija traja od 11.1.2019 do razprodaje zalog paketov.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.
Prispevek je pripravilo podjetje Carso d.o.o.

Akcija je potekla.