19. 8. 2015

V boj proti ušem z izdelki Paranit! poteklo

V boj proti ušem z izdelki Paranit! - Slika 1

Izdelki Paranit zagotavljajo učinkovito odstranjevanje uši in gnid. Učinkujejo že po 15 minutah. Paranit izdelki ne vsebujejo insekticidov, vsebujejo pa izvlečke kokosovega olja in janeževega eteričnega olja.

Dokazana učinkovitost:
Učinkovitost paranita je bila klinično preizkušena in dokazana na univerzah v Miamiju (ZDA), Parizu (Francija) in Jeruzalemu (Izrael). Zaradi fizikalnega delovanja Paranit izdelkov ni mogoče, da bi naglavne uši razvile odpornost na sestavine izdelka.

Paranit losjon vsebuje tudi eterično olje ylang ylang, ki pomaga blažiti draženje, povzročeno s praskanjem, in morebitno alergijsko reakcijo na slino naglavne uši. Edinstvena patentirana formula izdelka pomaga zrahljati jajčeca, ki jih kasneje odstranimo z glavnikom proti ušem.

Izdelki Paranit so vam v mesecu septembru na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 1.9. do 30.9.2015

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Izdelek Paranit pršilo za zaščito pred ušmi je biocid. Biocid uporabljate varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.

Akcija je potekla.