21. 8. 2017

V čem Jamieson zeliščni dodatki izstopajo pred ostalimi?

V čem Jamieson zeliščni dodatki izstopajo pred ostalimi? - Slika 1

V Jamieson-u je tisto v kar verjamemo, preprosto: vam in vaši družini nudimo najčistejše in najučinkovitejše izdelke. Zato smo ponosni, da smo se povezali s TRU-ID, kanadskim, neodvisnim programom certificiranja DNA, ki temelji na raziskavah Univerze v Guelphu. To je poleg že tako strogega osredotočanja na visoko kakovostne sestavine še dodatno dokazovanje zakaj ostajamo najkvalitetnejša prehranska dopolnila #1 v Sloveniji in po celem svetu.

Certifikacijski avtentični TRU-ID logotip, ki ga vidite na naših zeliščnih dodatkih, predstavlja najnovejšo tehnologijo DNK, ki sledi aktivnim sestavinam do njihovega posebnega botaničnega izvora, s čimer potrjuje njihovo pristnost. Preprosto povedano, to pomeni, da ko vidite logotip TRU-ID, lahko zaupate, da je tisto, kar ste videli na oznaki vašega najljubšega zeliščnega izdelka Jamieson, dejansko najkvalitetnejše.

Jamieson, ko prevlada kvaliteta.

Prispevek je pripravilo podjetje VHT skupina d.o.o.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.