26. 7. 2017

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje! poteklo

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje! - Slika 1

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: šumeče tablete, vrečice za uživanje z vodo in granule za direktno uživanje brez vode, ki so zelo primerne tudi za na pot.

Magnezij prispeva k normalnemu delovanju mišic in živčnega sistema ter je življenjsko pomemben mineral, ki ga telo nujno potrebuje.  Priporočeni dnevni vnos za magnezij je 300-400 mg. Povečan vnos magnezija je pomemben za osebe, ki so zaradi službe ali športa izpostavljene intenzivnemu telesnemu in duševnemu stresu, prav tako za mladostnike, nosečnice in doječe matere. Tudi pri starejših ljudeh ali pri shujševalnih dietah je dodaten vnos magnezija smiseln.

Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju mišic, k ohranjanju zdravih kosti, k ohranjanju zdravih zob, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju.

Vsi izdelki Magnesium-Diasporal so brez laktoze, glutena, konzervansov in umetnih barvil, skoraj vsi pa so primerni tudi za diabetike.

V mesecu juliju in avgustu so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Akcija traja od 1.7. do 31.8.2017.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Akcija je potekla.