20. 6. 2017

Valens ustna pršila so nova oblika prehranskih dopolnil za vse, ki so naveličani kapsul ali tablet.

Valens ustna pršila so nova oblika prehranskih dopolnil za vse, ki so naveličani kapsul ali tablet. - Slika 1

Valens je slovenski proizvajalec inovativnih prehranskih dopolnil, ki ponujajo odgovor na izzive sodobnega načina življenja. Priznanje s strani Inštituta za nutricionistiko za »Najbolj inovativno prehransko dopolnilo« za Valens vitamin D, je botrovalo k širitvi linije ustnih pršil, ki sedaj vsebuje kar 7 novih izdelkov.

Poleg enostavnega odmerjanja in odlične absorpcije, ki se začne že v ustih, ustna pršila Valens odlikujejo skrbno izbrane sestavine in arome, ki jim dajejo izjemno prijeten okus. Izdelki ne vsebujejo dodanega sladkorja – slajena so z zobem prijaznim sladilom ksilitol, ki je naravno prisotno tudi v sadju. Dokazano je namreč, da uživanje živil, v katerih je sladkor nadomeščen s ksilitolim, prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Izbirate lahko med dvema različicama vitamina D, vitaminom B12, koencimom Q10 in B-kompleksom, za vaše malčke pa sta na voljo vitamin D baby in Multivitamin Junior. Prehranska dopolnila Valens so izdelana v Sloveniji po najvišjih farmacevtskih standardih.

Ponudba ustnih pršil znamke Valens zajema: 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uporabo izdelka kot dodatek pestri in uravnoteženi prehrani ter zdravemu življenjskemu slogu.