10. 1. 2022

Veliko pakiranje LinComplex vam je na voljo v posebni ponudbi: dva za ceno enega.

Veliko pakiranje LinComplex vam je na voljo v posebni ponudbi: dva za ceno enega.

Naj zima ne premaga vašega imunskega sistema! Uživajte Lincomplex.

Zima je dodobra potrkala na vrata in močan imunski sistem je vaš najbolj zaželen spremljevalec. A brez muje se še čevelj ne obuje. Za njegovo okrepitev morate poskrbeti sami in to pravočasno.  

Krepite svoj imunski sistem zdaj po polovični ceni z izdelkom Lincomplex. Ob nakupu 1 škatlice Lincomplex, pakiranje 28 kapsul, prejmete 1 škatlico brezplačno. 

Akcija 1+1 gratis traja od 17. januarja do odprodaje izdelkov v akciji. 

Veste, da 70 % imunskega sistema izvira iz črevesja?1 
Poskrbeti za ravnovesje v črevesju pomeni poskrbeti za več 10 trilijonov mikrobnih celic, ki poseljujejo naš prebavni sistem in jih skupaj imenujemo črevesna mikrobiota. Ti mikroorganizmi nam pomagajo pri prebavljanju hrane, oblikovanju in delovanju imunskega sistema.2 

Poskrbite za notranjo moč imunskega sistema s prehranskim dopolnilom Lincomplex. Gre za edinstveno kombinacijo potrjeno kakovostnih koristnih mlečnokislinskih bakterij, vitaminov B (B1, B2 in B6) in cinka. 

Lincomplex je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Skrbite tudi za zdrav življenjski slog.

* Cink in vitamin B6 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin B2 in vitamin B6 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B1, B2 in B6 prispevajo k sproščanju energije pri presnovi.

Informacija pripravljena avgust 2021. SI2108173602

Besedilo je pripravilo podjetje: Lek d.d. Verovškova ulica 57, Ljubljana 

Viri:

  1. Vighi G in sod. Clinical and Experimental Immunology, 2008; 153 (Suppl. 1): 3–6.
  2. Ramirez on sod. Front. Cell. Infect. Microbiol. 2020; 10:572912.