24. 8. 2016

Vrhunski prehranski dodatki za živali Vetnil so vam na voljo 20% ugodneje! poteklo

Vrhunski prehranski dodatki za živali Vetnil so vam na voljo 20% ugodneje! - Slika 1

Prehranski dodatki brazilskega proizvajalca VETNIL so najvišjega kvalitetnega razreda in razviti prav posebej za lastnike malih živali (psi, mačke, ptice, glodalci, plazilci….), kot tudi za lastnike velikih živali (tako za tekmovalne kot tudi za vzrejne živali). 

Začetki segajo v leto 1994, ko je veterinar Joao Carlos Ribeiro začel razvijati dodatke, ki bi izboljšali kvaliteto življenja in tekmovalne lastnosti njegovih konj, brez dopinga. Kot lastnik konjske farme, z vrhunskimi tekmovalnimi in vzrejnimi konji, je sledil svoji viziji, da lahko iz narave črpa najboljše sestavine in z unikatnimi formulami ponudi lastnikom živali rešitev za marsikatero težavo. Razvila se je blagovna znamka VETNIL. Njegovo zapuščino uspešno vodijo dalje njegovi otroci in žena, ki so se povsem posvetili dobrobiti živali, in še naprej razvijajo vrhunske izdelke za lastnike malih in velikih živali.

Od 9.9. do 30.9.2016 so vam izdelki Vetnil na voljo 20% ugodneje!

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. 

Akcija je potekla.