6. 9. 2021

Vsi izdelki nuMe so vam na voljo 15% ugodneje. poteklo

Vsi izdelki nuMe so vam na voljo 15% ugodneje. - Slika 1

Vsi posamični izdelki nuMe so vam na voljo 15% ugodneje.

nuMe je prvi korak do tvojega noveja jaza. 360° koncept razvit s strani zdravnika, osebnega trenerja, nutricionista ter life coach-a. nuMe je ustvarjen za moderno žensko, ki želi narediti popolno preobrazbo v svojem življenju, s tem da ponovno svoje zdravje, telo in um postavi na prvo mesto.

Ne glede na to kje se nahajaš na svoji življenjski poti, nuMe ti lahko pomaga narediti zavestno odločitev potrebno za nadzor telesne teže in razvoj v močno žensko z zdravim življenjskim slogom. Z učinkovitim programom, podporno skupnostjo in močno voljo do uspeha, nobene sanje niso prevelike. nuMe je za stilsko osveščeno žensko v današnjem modernem svetu, kjer se srečata ekološka inovacija in čist futuristični design. Nudi multifunkcionalno in razgradljivo pakiranje svetovno znanega industrijskega oblikovalca Karim Rashida. nuMe je koncept, ki spreminja življenja žensk in njihovo videnje (ne)mogočega. 

Srečna. Zdrava. Samozavestna. Zadovoljna. Nova jaz.

Akcija traja od 6. 9. do 6. 10. 2021.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelkov. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Akcija je potekla.