1. 9. 2023

Vsi izdelki Paranit so vam na voljo 10% ugodneje. do 1. 10. 2023

Vsi izdelki Paranit so vam na voljo 10% ugodneje.

Nadloga, s katero se pogosto srečujemo, so uši. Pojavljajo se v vseh socialnih okoljih. Dobi jih lahko prav vsak, ne glede na to, kako skrbi za higieno. Znano je, da se uši pojavijo tako na čistih kot na umazanih laseh. Nič ni narobe, če se uši pojavijo, saj se pred njimi lahko zaščitimo. Pomembno pa je, da hitro ukrepamo in o tem obvestimo okolico. 

Paranit, vodilni evropski proizvajalec izdelkov proti ušem, se zaveda, da je odstranjevanje uši z glave otroka stresno opravilo, ki zahteva veliko časa. Paranit neprestano raziskuje, kako vam lahko pomaga rešiti to neprijetnost na učinkovit in prijeten način.

Paranit nudi celovito družino izdelkov za zaščito pred ušmi, odstranjevanje uši in gnid ter dodatno nego. Paranit izdelki ne vsebujejo kemičnih snovi, temveč delujejo zgolj mehansko, zato uši nanje ne morejo razviti odpornosti.

Paranit - neizprosen do uši, prijazen do otrok!

Vsi izdelki Paranit so vam na voljo 10% ugodneje.

Akcija traja od 1. 9. do 1. 10. 2023.

Izdelek Paranit pršilo za zaščito pred ušmi je biocid. Biocid uporabljate varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.