1. 4. 2019

Wartner gel proti glivicam vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Vsi izdelki Wartner so vam na voljo 20% ugodneje.

Naj Vam glivična okužba nohtov ne povzroča več stresa
Glivične okužbe nohtov se najpogosteje začnejo pojavljati v jesenskem času, ko začnemo nositi zaprte čevlje. Temno, vlažno in toplo okolje predstavlja idealne pogoje za njihov razvoj.

K razvoju glivic pripomorejo tudi številni predispozicijski dejavniki med katere uvrščamo sladkorno bolezen, HIV, imunosupresija, debelost, kajenje in napredujoča starost. ¹

Najpogostejši povzročitelji onihomikoz so dermatofiti (90%), v določenih primerih pa tudi kvasovke in plesni. ²

Glivično okuženi nohti so zadebeljeni, rumenkasto obarvani, lomljivi in spremenjene oblike. V skrajnih primerih lahko prizadeti noht odstopi od nohtne posteljice.

Na trgu je na voljo veliko število preparatov za zdravljenje onihomikoz.

Na podlagi njihovega delovanja jih razdelimo v tri kategorije:

  • preparati, ki vsebujejo kislino in znižajo pH nohta
  • preparati, ki tvorijo zaščitni film na nohtu in s tem preprečijo dostop kisika glivicam
  • preparati, ki vsebujejo antimikotike

Za vse tri kategorije je značilno, da se uporabljajo za zdravljenje blagih do zmernih onihomikoz, pri čemer nohtna matica še ni prizadeta.

Wartner sredstvo proti glivicam na nohtih je medicinski pripomoček z edinstvenim On/Off aplikatorjem, ki omogoča enostaven in natančen nanos. 

Namenjen je zdravljenju lažjih do srednjih onihomikoz, ki jih povzročajo dermatofiti, kvasovke in plesni. Priporočljiv je za osebe, ki so pogosto izpostavljeni okolju z mikozami (bazeni, športni centri, savne,..).

Zanj je značilna patentirana metoda s trojnim učinkom:

  • Zdravi glivice na nohtih s patentirano formulo, ki ustvarja za glivice sovražno mikro okolje.
  • Pomaga pri obnovi nohta z vlaženjem, nego in zdravljenjem nohta. Vsebuje patentiran 1,5-pentandiol, ki ima vlažilne in, v kombinaciji z glicerinom in osvežilno abrašico, tudi regeneracijske ter hranilne lastnosti.
  • Preprečuje razvoj in širjenje glivične okužbes tvorbo naprednega filma, ki preprečuje okužbo drugih nohtov in ustvari neugodno okolje za glivice.

Wartner gel za glivice na nohtih je dermatološko testiran in klinično dokazan. Rezultati so vidni že po 1 tednu. ³ 

Wartner gel proti glivicam vam je na voljo 20% ugodneje.

  1. Onychomycosis in the 21st Century: An Update on Diagnosis, Epidemiology, and Treatment.Gupta AK1,2, Versteeg SG2, Shear NH3.
  2. Onychomycosis: Current trends in diagnosis and treatment. Westerberg DP1, Voyack MJ1.
  3. Odprta, z bazno linijo kontrolirana študija za oceno uporabe Wartner Sredstva proti glivicam na poškodovanih nohtih z vidika onihomikoze; interni podatki.

Akcija traja od 1.4. do 30.4.2019.

Prispevek je pripravilo podjetje Perrigo d.o.o.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.