11. 7. 2021

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 25 % ugodneje. poteklo

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 25 % ugodneje.

Vsi Avene izdelki za zaščito kože pred soncem vsebujejo zaščitne UV-filtre. Zaščitni UV-filtri se lahko porazdelijo v dve osnovni skupini: kemični filtri in mineralni filtri. Zdravniki in znanstveniki kontinuirano raziskujejo, kateri od njih so bolj varni za ljudi in okolje: pravzaprav ima vsak od njih svoje prednosti in pomanjkljivosti. UV-filtri nas ščitijo pred škodljivim delovanjem UVB- in UVA-žarkov.

Sodobne smernice zahtevajo, da ima izdelek istočasno zaščito pred UVA- in UVB-žarki. Izdelki za zaščito pred soncem najpogosteje prepoznamo po embalaža na kateri je vedno vidno označena oznaka SPF. Oznaka SPF (Sun Protection Factor) je oznaka, ki meri sposobnost izdelka, da ščiti pred UVB-žarki in se uporablja že od davnega leta 1962. Izdelek za zaščito pred soncem s SPF oznako samo podaljšuje možnost izpostavljenosti na soncu brez opeklin, vendar ne omogoča neomejeno dolgo izpostavljenost. Za primer, osebe ki brez zaščitnega faktorja običajno »opeče« sonce v 20 minutah, zaščitni faktor SPF 15 omogoča da na soncu ostane 5 ur in ga pri tem sonce ne opeče.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 25 % ugodneje. 

Akcija traja od 1. 7. do 15. 8. 2021

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.  Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ter promocijska pakiranja Avene Sun.

Akcija je potekla.