18. 12. 2022

Zaživite z močjo ekoloških zelišč. Ob nakupu izdlekov Pukka nad 10€ prejmete darilo: kovinsko škatlico.

Zaživite z močjo ekoloških zelišč. Ob nakupu izdlekov Pukka nad 15€ prejmete darilo: kovinsko škatlico.

V srcu Pukke z ljubeznijo proizvajamo izvrstna zelišča, ki pomagajo ohranjati optimalno raven našega zdravja in dobrega počutja. Naš navdih je ajurvedska filozofija – modrost življenja.

Ponosni smo, da lahko gojimo in uporabljamo zelišča najvišje kakovosti in z maksimalnim potencialom. Za zagotavljanje le-tega smo vzpostavili sistem popolne sledljivosti vse od samega izvora.

Pri Pukki smo več let izbirali prava semena, zemljo, lokacije in načine pridelave, da bi pridelali izjemno kakovostne ekološke rastline in zelišča. Dodobra smo preučili pogoje za rast rastlin, in ko smo našli optimalne pogoje, smo jih sprejeli kot standard, od katerega ne odstopamo. Če nam narava v nekem obdobju (neugodne vremenske razmere, naravne katastrofe ipd.) ne omogoča proizvodnje določenega zelišča, se lahko zgodi, da izdelka nekaj časa ne bo na zalogi, saj se ne bomo zadovoljili z nadomestkom, ki ne ustreza našim standardom in zahtevam.

Dobra proizvodna praksa je del sistema doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.

Pukkini ekološki izdelki so čudoviti dar narave. So holistični, koncentrirani, podkrepljeni s tradicijo in kliničnimi ugotovitvami, ekološko pridelani, zajemajo širok spekter delovanja in so plod pravične trgovine.

Naj obudijo vaše občutke in vam pomagajo začutiti pristno notranjo lepoto.

Zaživite z močjo ekoloških zelišč. Ob nakupu izdlekov Pukka nad 10€ prejmete darilo: kovinsko škatlico.

Akcija traja od 7. 11. 2022 do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.