20. 3. 2017

Zdravju prijazni dezodoranti Crystal so vam na voljo 15% ugodneje! poteklo

Zdravju prijazni dezodoranti Crystal so vam na voljo 15% ugodneje! - Slika 1

Potenje je naraven proces, s katerim telo uravnava telesno temperaturo in izloča toksine. Hitro pa nam postane neprijetno, ko s potenjem pride tudi neprijeten vonj, ki ga seveda želimo zakriti. Zato vsakodnevno posegamo po izdelkih, ki so temu namenjeni. Pa si privoščimo le najboljše?

Običajno izberemo dezodorant s prijetnim vonj in lično embalažo, na sestavo pa pogosto kar pozabimo. Tako mogoče brez, da se zavedamo kupimo antiperspirant, ki vsebuje veliko agresivnih kemičnih sestavin (aluminijev klorohidrat, parabene, ftalate, alkohol in druge telesu neprijazne snovi), ki grobo posežejo v delovanje žlez znojnic, vstopijo v naš krvni obtok in slabo vplivajo na naše zdravje.

Izberete pa lahko tudi zdravju prijazni dezodoranti, ki ne vsebujejo aluminijevega klorohidrata, parabenov, alkohola in so hipoalergeni. Naravni mineralni dezodoranti Crystal so prijazni do kože in oblačil, saj ne puščajo mastnih madežev ali belih lis. Nanesete jih na oprhano, čisto kožo. Na tak način ne preprečujete naravnih funkcij telesa, preprečite pa nastanek neprijetnega vonja, ki nastaja ob razkrajanju pota. Kljub temu pa vam zagotavljajo celodnevno svežino.

Zaradi svoje 100 % naravne sestave so dezodoranti Crystal primerni za uporabo tako odraslih kot otrok, v času nosečnosti in dojenja ter za vse z občutljivo kožo.

Bodite prijazni do svojega telesa in ga ne obremenjujte z agresivnimi umetnimi snovmi. Ne odrecite se dezodorantom, le izberite naravnega. Obstaja naravna svežina, ki traja.

Besedilo je pripravilo podjetje Bimedia d.o.o.

Od 1.4. do 2.5.2017 so vam vsi izdelki Crystal na voljo 15% ugodneje.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.