31. 8. 2018

Excipial - nega za vse vrste suhe kože, 20% ugodneje! poteklo

Excipial - nega za vse vrste suhe kože, 20% ugodneje!

Suha koža je pogosto hrapava in rdeča, se lušči in lahko srbi. Primanjkujejo ji naravni vlažilci in lipidi, ki vzdržujejo kožno bariero in jo ščitijo pred izsuševanjem. Ko je kožna bariera poškodovana, koža izgublja vlažnost in lahko postane suha. Zunanji vplivi kot so veter, mraz ali suh zrak ter nepravilna nega in delovanje iritantov lahko poslabšajo stanje kože. Poleg tega so lahko hormonske spremembe, staranje, genetska predispozicija ali posamezne bolezni vzrok suhe kože.

Excipial M - linija losjonov za nego kože z ureo.
Excipial linija losjonov z aktivno sestavino ureo je razvita v sodelovanju z dermatologi, da bi omogočila učinkovito nego kože. Urea je naravni vlažilec kože, ki veže in zadržuje vodo v koži. Lipidi pomagajo vzdrževati naravno kožno bariero ter na ta način preprečujejo prekomerno izsuševanje kože. Da bi zadovoljili individualnim potrebam kože, je Excipial linija losjonov razvita z različnimi koncentracijami uree.

Excipial D - linija za nego kože
Kožo je potrebno negovati tudi preden se pojavijo vidni znaki poškodb kože in kožne bariere. V sodelovanju z dermatologi sta bila razvita Excipial Repair krema za roke ter Excipial mazilo z mandljevim oljem z aktivnimi sestavinami za intenzivno ter temeljito nego suhe in poškodovane kože.

Excipial Formulae - kreme za nego kože
Excipial kreme so razvite v sodelovanju z dermatologi. Vsebujejo visokovredne lipide, ki povečujejo odpornost kože in jo varujejo pred izsuševanjem.

Excipial Kids - linija za nego otroške kože
Linija je razvita zato, da omogoča rešitev problema, ki nastane pri suhi koži, srbežu, nadraženosti in neprijetnem občutku zategovanja. Excipial Kids pomaga zmanjšati nelagodje, pospeši obnovo kožne bariere in intenzivno vlaži kožo. Excipial Kids je razvit, da bi zadovoljil posebne potrebe občutljive kože. Primeren je za vsakodnevno uporabo in se nanaša na manjše ali večje površine telesa, po potrebi.

Aktivne sestavine:
SymCalmin je sestavina, s pomirjujočim učinkom aktivnih snovi iz ovsa, napravljenim v laboratoriju, kar je zagotovilo za stalno visoko kvaliteto. SymCalmin pomirja rdečico in srbež.

Dekspantenol je prisoten pri mnogih metabolnih procesih v koži, med drugim tudi pri obnavljanju kože.

Glicerin je naravna sestavina, ki ohranja vlažnost kože. Uporabljen v večji količini vlaži suho kožo dojenčkov in otrok in jo na ta način tudi pomirja. Poleg tega glicerol pomaga ohranjati stabilno kožno bariero.

Izdelki Excipal Kids so bili napravljeni za nego občutljive in suhe kože dojenčkov in otrok.

Excipial Deo Forte - krema proti potenju
Antiperspirantna krema proti prekomernemu potenju rok, nog in podpazduh. Krema preprečuje neprijeten vonj. Deo Forte vedno nanesite na željeni predel zvečer, ko se umirite, da  se krema lahko vpije in začne delovati.

Izdelki Excipial so vam v mesecu septembru na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 31.8. do 1.10.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.