Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
29. 7. 2018

Letošnjo poletje vam je kozmetika REN na voljo 20% ugodneje. do 31. 8. 2018

Letošnjo poletje vam je kozmetika REN na voljo 20% ugodneje

Od ustanovitve, leta 2000, je REN postal kultno priljubljen med lepotnimi strokovnjaki in uporabniki. Danes pa je na voljo v različnih trgovinah, lekarnah in zdraviliščih v več kot 50 državah po vsem svetu. REN Clean Skincare vam podari negovano in lepšo kožo, ki zgleda mlajše dlje časa. Filozofija o čisti negi kože je predstavljena s tremi besedami:

Učinkovitost, čistost, zadovoljstvo. 

Učinkovitost
REN vam nudi revolucionarno oblikovane izdelke, z najnovejšimi raziskavami ter strogo testirane izdelke s klinično dokazanimi rezultati. Kar nudite svojemu telesu  je ključno. Izbiramo samo biološke in vaši koži prijazne aktivne snovi. Izbrane sestavine ščitijo učinkovitost formule ter tako uporabo izdelkov naredijo še bolj zabavno. Rezultat? Čista in varna nega kože, brez toksinov, krutih ali spornih kemikalij ter potencialnih dražilnih snovi. 

Čistost
REN uporablja samo 100% rastlinske in mineralno dobljene sestavine, ki so brez koži neprijaznih sintetičnih sestavin.* Čisto. To je več kot pridevnik. Recite "DA" naravnim biološkim aktivnim snovem, ki pomagajo, da si koža sama pomaga in “NE” kemikalijem ter odpadkom. Dober izgled + dobro delo = dobro počutje. To naj bi bilo preprosto, kajne? Toda nekatere običajne nege lahko dejansko škudjejo vaši koži in našemu planetu. Mi smo na misiji, da to spremenimo, vse v čisto. 

Zadovoljstvo
Verjamemo, da lahko uporaba REN izdelkov naredi svet nekoliko lepši. Zastavili smo si nove cilje, da očistimo naš planet.

  • nič odpadkov do leta 2021.
  • 100-odstotna reciklirana embalaža,
  • ponovna upopraba embalaž
  • embalaže predelane iz plastike pridobljene iz oceanov.

Prizadevamo si za prihodnost brez odpadkov. Za reševanje te problematike smo se že podali na misijo čiščenja plaž in oceanov po vsem svetu  s svetovnim aktivističnim partnerjem Surfrider, katerega podpirata tudi kraljevi par vojvoda Harry in vovodinja Meghan Sussexa. 

Se nam pridružiš? Vsakič ko se odpravš na obalo poberi tri odpadne embalaže in skupaj očistimo naš planet, da nam bo lepše! 

REN vam je na voljo 20% ugodnje.

Akcija traja od 2.7. do 31.8.2018

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.