28. 10. 2019

Ob nakupu kreme Toleriane Sensitive Le Teint Crème prejmete darilo: LRP Toleriane Sensitive (15 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu kremeToleriane Sensitive Le Teint Crème prejmete darilo: LRP Toleriane Sensitive (15 ml) + Brezplačno dostavo.

Toleriane Sensitive Le Teint Crème je nova hibridna nega za kožo. Združuje  pomirjujočo učinkovitost kreme Toleriane Sensitive Crème, okrepljeno s takojšnjim visoko toniranim učinkom prekrivanja. Krema Toleriane Sensitive Le Teint Crème je obogatena s termalno vodo. Rdečina je v trenutku ublažena. Koža je navlažena, pomirjena in zaščitena.

 Preizkušena pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom.

Učinkovitost izdelka:

Potrošniki se strinjajo*:

  • 97% jih meni, da izdelek ne pusti lepljive kože po nanosu,
  • 100% jih meni, da izdelek ne pusti mastne kože po nanosu,
  • 100% jih meni, da se hitro nanese,
  • 97% jih meni, da ne ustvarja učinka maske

*Samoocenjevanje, 64 žensk, starih od 21 do 63 let (povprečna starost 43,9 let), z vsemi tipi občutljive kože.

Tekstura in nanos
Vlažilna in pomirjujoča tekstura. Nekomedogeno.

Lahka do srednja prekrivnost, 2 univerzalna odtenka. Lahka tekstura, ki se zlahka razmaže, koži v trenutku vrne udobje in jo osveži z zasvajajočim občutkom. Rezultat je lahka in naravna prekrivnost brez zamašitve por ali učinka maske. Poenoti polt in deluje pomirjujoče.

Vsak dan nanesite na obraz in vrat. Dlani položite na obe strani obraza in izdelek nežno vmasirajte v kožo; začnite na čelu in se pomaknite navzdol do nosu, ličnic in brade, pri čemer vedno začnite v središču in razmažite navzven z lahkimi, nežnimi gibi.

Ob nakupu kremeToleriane Sensitive Le Teint Crème prejmete darilo: LRP Toleriane Sensitive (15 ml) + Brezplačno dostavo.

Akcija traja od 28.10.2019 do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.