Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
25. 2. 2018

Zaživite z močjo ekoloških zelišč. Ob nakupu izdlekov Pukka nad 20€ prejmete darilo.

aživite z močjo ekoloških zelišč. Ob nakupu izdlekov Pukka nad 20€ prejmete darilo.

V srcu Pukke z ljubeznijo proizvajamo izvrstna zelišča, ki pomagajo ohranjati optimalno raven našega zdravja in dobrega počutja. Naš navdih je ajurvedska filozofija – modrost življenja.

Ponosni smo, da lahko gojimo in uporabljamo zelišča najvišje kakovosti in z maksimalnim potencialom. Za zagotavljanje le-tega smo vzpostavili sistem popolne sledljivosti vse od samega izvora.

Pri Pukki smo več let izbirali prava semena, zemljo, lokacije in načine pridelave, da bi pridelali izjemno kakovostne ekološke rastline in zelišča. Dodobra smo preučili pogoje za rast rastlin, in ko smo našli optimalne pogoje, smo jih sprejeli kot standard, od katerega ne odstopamo. Če nam narava v nekem obdobju (neugodne vremenske razmere, naravne katastrofe ipd.) ne omogoča proizvodnje določenega zelišča, se lahko zgodi, da izdelka nekaj časa ne bo na zalogi, saj se ne bomo zadovoljili z nadomestkom, ki ne ustreza našim standardom in zahtevam.

Dobra proizvodna praksa je del sistema doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.

Pukkini ekološki izdelki so čudoviti dar narave. So holistični, koncentrirani, podkrepljeni s tradicijo in kliničnimi ugotovitvami, ekološko pridelani, zajemajo širok spekter delovanja in so plod pravične trgovine.

Naj obudijo vaše občutke in vam pomagajo začutiti pristno notranjo lepoto.

Ob nakupu izdelkov Pukka v skupni vrednosti nad 20€ prejmete darilo: Potovalno kovinsko škatlico za shranjevanje čajev Pukka.

Akcija traja od 2.2. do 2.3.2018 oz. do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.